• Publikoni ofertën tuaj në LAL.AL!

  Oferta juaj do të publikohet në LAL.AL! pasi të verifikohet nga operatorët. Klientët do të pajisen FALAS me kuponët LAL.AL Pagesa e shërbimeve / produkteve do të bëhet direkt pranë biznesit tuaj, pa vonesa dhe pa asnjë komision shtesë. LAL.AL! Merr përsipër publikimin dhe promovimin e ofertës tuaj në kanalet e komunikimit E-Mail / Social …

 • LAL.AL dhe modeli i ri i biznesit.

  Asnjë biznes nuk është gjithmonë i suksesshëm dhe as gjithmonë i pa-suksesshëm. Për me tepër, kur flasim për modelet e biznesit të tipit “Group Buy / Daily Deal”, ekziston një thënie: “EVOLOHU OSE DO ZHDUKESH” (evolve or go extinct). Kjo thënie i aplikohet së tepërmi tregut shqiptar, ku ka vështirësi dhe kosto të lidhura me …

 • Rëndësia e një Web Site

  Besoj se të gjithë keni dëgjuar termat web site,web page,portale online etj. Një website është një faqe e cila mban informacion(të një lloji të përzgjedhu nga krijuesi i tyre  të cilat janë të disponueshme për përdoruesit e internetit dhe vihen në shërbim të tyre.Që kjo të jetë e vërtet,pra që të këtë rezultat për to …

 • Zonat turistike dhe Hotelet

  Stina e verës është koha që të gjithë e presin me padurim, pasi shumica e njerëzve në këtë periudhë marin pushime  dhe drejtohen drejt zonave dhe vendeve turistike. Por cfarë mund të quajmë një zonë turistike? Zonë turistike do të quajmë  një pjesë te një vendi infrastrukturat dhe paisjet e së cilës janë të zhvilluara …